Regnskap

Uni24® Regnskap er produktet som gir dere mulighet til å føre bilag, hente ut rapporter og gjøre forespørsel på konto og bilag.

Når dere oppretter klienten for første gang, vil eksisterende kunder, varer og ordre bli lastet opp fra den lokale installasjonen og gjort tilgjengelig på Web. Her kan brukerne blant annet føre nye bilag, opprette nye kunder og leverandører og hente ut rapporter. Dere velger selv hvilke tjenester dere ønsker å benytte, og hvilke brukere som skal ha tilgang til dem. Når brukeren skal logge seg på er det bare å gå inn på ww.uni24.no, og tjenestene som er tilpasset brukeren vil være tilgjengelig. Flere firma bruker blant annet denne muligheten til å distribuere regnskapsrapporter til sine styrer.


Produktet er utviklet for mange bransjer og tilpasset en rekke ulike behov:

  • Regnskapsfører kan føre bilag direkte mot kundens lokale program
  • Regnskapsdata tilgjengelig når du ønsker dem
  • Rapporter tilgjengelig for eiere og styremedlemmer
  • Oppdatert regnskapsinformasjon
  • Brukerstyrte rettigheter i regnskapet
  • Oppdatert resultatoversikt i hovedmenyen


Produktet er tilgjengelig i alle våre produkt-pakker, og krever bare at dere kjører på en versjon av Uni Økonomi V3.


Vi har laget Uni 24 Regnskap for at dere skal få muligheten til en mer effektiv utnyttelse av Uni Økonomi, bedre tilgjengelighet til deres data og lavere kostnad på deres IT-infrastruktur. Ta kontakt med en av våre selgere i dag for å se om vi har løsninger som passer for din bedrift

Slik kommer du i gang med Uni24
Kom igang med Uni24
Fyll ut feltene, og en selger hos oss hjelper deg igang.
Navn:
*
E-post:
*
Telefon:
*